🎥 Julien Vermote maakt fietstocht met zijn held van weleer

🎥 Julien Vermote maakt fietstocht met zijn held van weleer
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Ook wielrenners hebben zo hun eigen helden uit hun eigen jeugdjaren. Dat is ook zo voor Julien Vermote, die zijn laatste seizoen voor Dimension Data achter de rug heeft en volgend jaar voor Cofidis gaat rijden. Hij heeft met zijn held van weleer alvast een ritje op de fiets gemaakt.

De persoon in kwestie luistert naar de naam... Geert De Vlieger. Ook iemand uit de sportwereld dus als ex-doelman van onder andere Anderlecht, Harelbeke, Willem II en Zulte Waregem. En doelman, dat is Vermote ooit zelf nog geweest.

"Twintig jaar geleden was hij mijn held toen ik nog keeper was", zegt Vermote over De Vlieger op Twitter. "Vandaag maakten we een leuk ritje. Het was fijn om je nog eens terug te zien. Ik ben trots dat ik nog jouw shirt heb van destijds."

SHIRTS UITGEWISSELD

Daarmee verwees Vermote naar een shirt van De Vlieger toen laatstgenoemde onder de lat stond bij Harelbeke. De Vlieger heeft zelf truitjes van Vermote uit zijn periode bij Quick.Step en Dimension Data meegekregen. "Ik zal er goed op letten", laat de huidig voetbalanalist weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties