Rohan Dennis moet mogelijk een miljoen euro inleveren
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 9 reacties

Rohan Dennis zou fors moeten inleveren voor overeenkomst met nieuwe ploeg

Rohan Dennis moet mogelijk een miljoen euro inleveren
Foto: © photonews

Halverwege november staat het nog altijd niet vast voor welke ploeg de wereldkampioen tijdrijden volgend jaar gaat rijden. Een ietwat vreemde situatie, maar wel de realiteit voor Rohan Dennis. De Australiër lijkt niet gebaat te zijn met zijn strubbelingen met Bahrein-Merida.

Nadat Dennis in Yorkshire opnieuw naar de wereldtitel reed, bleek dat zijn contract bij Bahrein-Merida reeds verbroken was. De relatie tussen Dennis en zijn ploeg was stevig onder druk komen te staan nadat hij in de Ronde van Frankrijk daags voor de tijdrit plots opgaf.

Naar volgend seizoen toe zouden vooral Movistar en Team Ineos interesse tonen in de man die Remco Evenepoel van de wereldtitel tijdrijden hield. VeloNews meldt dat de contractuele kwestie Dennis mogelijk een miljoen euro kan kosten.

MOEILIJK TIJDSTIP EN TWIJFELS ROND BETROUWBAARHEID

Hij zou dus fors moeten inleveren om tot een akkoord te kunnen komen met een mogelijk volgende werkgever. Enerzijds door het tijdstip waarop dit afgehandeld moet worden en omdat er bij veel ploegen nog maar weinig ruimte is en anderzijds door twijfel rond zijn betrouwbaarheid.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/08/2020 - 20/09/2020 Tour de France
27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro

Nieuwste reacties