Ex-winnares van veldrit in Boom en Koppenbergcross richt haar pijlen op DVV Trofee

Ex-winnares van veldrit in Boom en Koppenbergcross richt haar pijlen op DVV Trofee
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het zijn opnieuw fijne tijden voor het team rond de veldrijdster die vorig seizoen verbaasde met haar zeges in Boom en op de Koppenberg. Kim Van de Steene is immers weer gezond en dat is het allerbelangrijkste. In de DVV Trofee hoopt ze dit seizoen zeker nog haar ding te doen.

Inmiddels heeft Van de Steene opnieuw kunnen rondrijden op de plaatsen waar ze een jaar geleden de veldritwereld verbaasde. "In Boom was het goed. Op de Koppenberg zat ik met een dubbel gevoel. Ik was moe en geraakte niet verder dan de dertiende plaats."

Dat bracht dus gemengde emoties met zich mee. "Zelf was ik niet echt goed. Al was het wel leuk om daar opnieuw te rijden. De mensen daar hadden mijn zege van het jaar voordien nog onthouden, dat was wel tof. Het was enkel leuk geweest als ik zelf een betere dag had gekend, maar het kan niet elk jaar prijs zijn."

KOKSIJDE OF WACHTEBEKE

Wat brengen de komende weken nu nog voor Van de Steene? "De DVV is het klassement dat mij het beste ligt. Ik zal dus zeker in Hamme starten. Voor het weekend nadien is er nog twijfel. Misschien kan ik wel mee naar de Wereldbeker in Koksijde. Anders zal het Wachtebeke worden. Daarna komt er opnieuw een DVV-manche aan in Kortrijk. Daarna zal het even niets worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties