Iserbyt maakt er een ultiem doel van om Van der Poel eens te kloppen en beantwoordt dilemma
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Extra motivatie bij Iserbyt nu Van der Poel voor de tegenstand zorgt

Iserbyt maakt er een ultiem doel van om Van der Poel eens te kloppen en beantwoordt dilemma
Foto: © photonews

De volgende opdracht in de DVV Trofee komt er zondag aan in Hamme. Het zou niet onverwacht zijn als het daar tot een duel tussen Eli Iserbyt en Mathieu van der Poel komt. De Nederlander een keertje kunnen kloppen, is de ultieme uitdaging, zegt Iserbyt in een persbericht van de DVV Trofee.

De laatste drie jaar zijn daar maar heel weinig renners in geslaagd", beseft Iserbyt. "Voor de start van het seizoen had ik me er niet op ingesteld om hem eens te verslaan, maar nu is het een extra motivatie. Als hij nog sterker wordt en ik kan volgen, word ik daar ook sterker van."

HONDERD PROCENT FRIS ZIJN

De voorbije weken verscheen Iserbyt zeker niet overal aan de start. Ook voor hem is het constant afwegen of zijn programma niet te zwaar is. "Winnen tegen Mathieu zal alleen maar lukken als ik honderd procent fris ben", klinkt de redenering.

Iserbyt krijgt nog een dillemma voorgeschoteld: vijf zeges of één keer Van der Poel kloppen? "Dat hangt af van de wedstrijd. Maar voor een EK zou ik direct vijf overwinningen afgeven. Voor een cross zoals in Otegem niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties