Jens Adams op zoek naar nieuwe ploeg: "Hopelijk valt er snel iets uit de bus"
Dennis Rosiers
| 4 reacties

"Hopelijk valt er snel iets uit de bus"

Jens Adams op zoek naar nieuwe ploeg: "Hopelijk valt er snel iets uit de bus"
Foto: © photonews

Het contract van Jens Adams bij Pauwels Sauzen-Bingoal loopt af op 31 december en zal niet worden verlengd. De tijd begint dus te dringen, want Adams wil als prof actief blijven in het veld.

In GvA doet Adams zijn verhaal. "Het nieuws werd mij meegedeeld een uur voor de pers werd ingelicht. Ik wist dat men het aantal renners in onze ploeg zou reduceren, maar het nieuws kwam totaal onverwacht voor mij. Net omdat er nooit een gesprek is ingepland met mij, zoals was gezegd."

"Toch wil ik vooral de vijf mooie jaren onthouden, eerst bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice en daarna bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Ik kan de ploeg niet dwingen om mij een contract aan te bieden."

Dus wordt het voor de Kempenaar zaak om zo snel mogelijk een nieuwe ploeg te vinden. "Ik hoop dat er snel iets uit de bus valt, maar er is nog geen concrete piste. In tussentijd kan ik niet meer doen dan telkens voluit gaan tijdens de wedstrijden. Ik heb nog wel een diploma kinesitherapie achter de hand, maar ik zou veel liever profrenner blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties