Katusha-Alpecin geeft vertraging bij betalingen toe
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Lonen van oktober nog niet betaald bij Katusha

Katusha-Alpecin geeft vertraging bij betalingen toe
Foto: © photonews

De wielerploeg Katusha zal volgend jaar overgenomen worden door Israel Cycling Academy. Het voortbestaan van de ploeg is dus gegarandeerd, maar dat betekent niet dat er geen problemen zijn aangaande het huidige seizoen. De uitbetaling van de lonen loopt achter.

Menig renner van het team heeft al aangekaart dat er problemen waren met betalingen in de maand september en dat ze hun loon voor oktober nog niet ontvangen hebben. Dat laatste ontkent Katusha alvast niet. Alexis Schoeb, advocaat van Katusha-Alpecin, schenkt klare wijn bij Cyclingnews. "Iedereen is betaald voor de maand september, maar er is een vertraging voor de maand oktober."

UITBETALING TEN LAATSTE MAANDAG

Daar hoort een extra woordje uitleg bij. "Het is een normale vertraging aangaande cash availability aan het einde van het seizoen. Ik denk niet dat er op dit moment nog een probleem is. Renners en staff zijn geïnformeerd, er is hen gezegd dat het binnen één of twee dagen in orde zal zijn. Ten laatste maandag." 

Waar komt het probleem nu juist vandaan? "Het hangt af van de betalingen van de sponsors. Sommige sponsors hebben een regeling die zegt dat ze pas op het einde van de maand betalen. Uiteraard zal iedereen uitbetaald worden. Dit is niet iets dat ik persoonlijk aanvaardbaar vind, maar iedereen is zich bewust van de situatie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties