Toekomstig ploegmaat van Campenaerts ziet droom in vervulling gaan
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Shotaro Iribe rijdt in 2020 aan zijde van Victor Campenaerts

Toekomstig ploegmaat van Campenaerts ziet droom in vervulling gaan
Foto: © photonews

Nu hij al geruime tijd de werelduurrecordhouder is, heeft Victor Campenaerts nog meer naam gemaakt in het wielerpeloton. Voor renners die steeds op een lager niveau gereden hebben, is het een eer om aan de zijde van zo'n iemand te kunnen rijden.

Ook de Japanner Shotaro Iribe zal zichzelf wel eens in de arm knijpen, nu hij bij Team NTT met enkele kleppers uit het wielrennen in de ploeg zal rijden. Iribe is Japans kampioen op de weg en reed de voorbije acht jaar voor het continentale Shimano Racing Team. Hij nam dus vooral deel aan wedstrijden van het Aziatische circuit.

STEEDS GEMIKT OP ZULKE UITDAGING

Op 30-jarige leeftijd krijgt hij nu de kans om op WorldTour-niveau te gaan koersen en Team NTT te vervoegen. "Dit is de uitdaging waar ik op mikte sinds ik begonnen ben met wielrennen", zegt de nieuwkomer bij de volgende werkgever van Victor Campenaerts.

"Er zijn geen woordne om te beschrijven hoe blij ik ben", vervolgt Iribe. "Het is nooit gemakkelijk om mee te doen op topniveau, maar ik zal er al mijn energie in steken. Ik wil iedereen bedanken die dit heeft mogelijk gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties