Eli Iserbyt beseft dat hij ondanks pech van tegenstanders nog goed resultaat behaalt in Hamme: "Ben bewust met klassement bezig"

Dante Bellon
| 2 reacties
Eli Iserbyt beseft dat hij ondanks pech van tegenstanders nog goed resultaat behaalt in Hamme: "Ben bewust met klassement bezig"

Eli Iserbyt kende een lastige cross in Hamme. Hij eindigde op de vijfde plaats op iets meer dan een minuut achter een ongenaakbare Mathieu van der Poel. Al wil de crosser vooral vol voor de eindwinst van het klassement gaan.

"Ik voelde van bij de start al dat het een snelle cross ging worden vandaag. Net zoals vorig jaar is mijn tweede dag minder dan mijn eerste", gaf Eli Iserbyt toe na de cross in Hamme. "De mannen vlogen er hier meteen stevig in terwijl ik het lastig had om mijn tempo te blijven rijden. De laatste drie ronden waren beter; toen ik een paaltje raakte vond ik zelfs mijn ritme terug."

Iserbyt voert het klassement in de DVV Verzekeringen-trofee aan en wil ook vol voor de winst gaan. "Ik ben met het klassement bezig. Ik ken Mathieu zijn programma niet... Is het wereldkampioenschap zijn laatste cross? Dan zal hij niet meteen een concurrent zijn. Toon en Michael wel, maar door pech van hen heb ik uiteindelijk nog een goede race gehad. Al eindigde ik liever op het podium."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties