Diagnose gesteld bij Shari Bossuyt na haar crash in Gent
Redactie
| 0 reacties

Shari Bossuyt houdt gekneusde rib over aan valpartij

Diagnose gesteld bij Shari Bossuyt na haar crash in Gent
Foto: © photonews

Vlammen op de piste in Gent, dat was wat Shari Bossuyt deze week in gedachten had. Net als haar vriend Gerben Thijssen. Voor beiden eindigde het met een valpartij en een bezoek aan het ziekenhuis. Voor Bossuyt had de crash wel minder zware gevolgen.

Waar Thijssen zijn sleutelbeen en drie ribben brak, leek de schade bij Bossuyt op het eerste zicht al beperkt te blijven tot schaafwonden en een mogelijke kneuzing. Al was het wel schrikken toen zij in de tweede wedstrijd in het omnium in volle finale ten val kwam.

GEKNEUSDE RIB

In de resterende nummers kon Bossuyt niet meer in actie komen. Er werd besloten om haar over te brengen naar het ziekenhuis om na te gaan wat er juist aan de hand was. Daar werd vastgesteld dat Bossuyt een gekneusde rib heeft opgelopen. Dat meldt Het Nieuwsblad. Bossuyt had vrijdag nog de puntenkoers gewonnen.

De Zesdaagse van Gent werd dit jaar geteisterd door verschillende valpartijen. Volgens de parketverantwoordelijke waren de vele incidenten toch veeleer toeval, aangezien de piste niet anders is dan de vorige jaren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/03/2020 - 29/03/2020 Ronde van Cataloniƫ
29/03/2020 Gent-Wevelgem
01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland

Nieuwste reacties