🎥 Vreugdebeelden van Gilbert en Evenepoel: Deceuninck-Quick.Step komt met schitterend filmpje over 2019

🎥 Vreugdebeelden van Gilbert en Evenepoel: Deceuninck-Quick.Step komt met schitterend filmpje over 2019
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Al wie het wegwielrennen dit jaar op de voet gevolgd heeft, weet dat het opnieuw een fantastische campagne is geweest voor The Wolfpack. Deceuninck-Quick.Step klokte af op niet minder dan 68 overwinningen. Uiteraard hebben al die zeges prachtige beelden opgeleverd.

Er is dus heel wat materiaal om nog eens terug te blikken op het fenomenale seizoen van Deceuninck-Quick.Step. De Belgische wielerformatie deed een beroep op La Pédale, een bedrijf dat gespecialiseerd is in documentaires, kortfilms en sportfilms.

Het resultaat is een schitterend filmpje van zo'n vier minuten met beelden van tal van renners van Deceuninck-Quick.Step die hun overwinningen vieren, met daarbij uiteraard ook de Belgen Philippe Gilbert en Remco Evenepoel.

Philippe Gilbert won Parijs-Roubaix en twee etappes in de Ronde van Spanje. Remco Evenepoel won de Belgium Tour, de Clasica San Sebastián en werd Europees kampioen tijdrijden. Onlangs werden Evenepoel en Gilbert respectievelijk tweede en derde in de verkiezing van de Flandrien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties