Aimé De Gendt en Nederlandse ploegmaat verlengen contract bij Wanty-Gobert

Aimé De Gendt en Nederlandse ploegmaat verlengen contract bij Wanty-Gobert
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wanty-Gobert gaat ook volgend seizoen verder met twee renners die dit jaar een nuttige bijdrage leverden. Aimé De Gendt en Wesley Kreder hadden allebei nog een verbintenis lopen tot eind 2020.Hun contracten zijn nu nog met een jaar verlengd.

Aimé De Gendt won dit jaar de Antwerp Port Epic en mocht na de elfde Touretappe naar het podium voor het ontvangen van de prijs van de Strijdlust. Kreder wordt vooral gewaardeerd voor zijn inspanningen ter ondersteuning van het team.

"Ik apprecieerde het voorstel van het team om mijn contract open te breken", laat De Gendt weten. "Dit toont aan dat de waardering wederzijds is. Ik hoop op volgend seizoen opnieuw een stap vooruit te zetten. De transfers beloven dat we met een meer solide ploeg richting de klassiekers, de grote koersen die mij het best liggen, zullen trekken."

Hilaire Van der Schueren is tevreden met de verlenging van de overeenkomsten. "Ik heb erop aangedrongen om het contract van Aimé De Gendt te verlengen. Deze jonge renner beschikt over een groot potentieel. Wesley Kreder cijfert zich altijd volledig weg in functie van het team. Hij heeft niet veel uitleg nodig om zijn taak uit te voeren en bovendien is zijn inzet om dit goed te voltooien groot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties