Israel Cycling Academy haalt na reeks sprinters nu ook een ervaren Spaanse klimmer binnen

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Israel Cycling Academy haalt na reeks sprinters nu ook een ervaren Spaanse klimmer binnen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Volgend seizoen gaat Israel Cycling Academy de WorldTour in. Het team nam de licentie van Katusha over, maar is wel nog niet klaar met de selectie voor volgend seizoen.

De Spanjaard Daniel Navarro is de volgende aanwinst voor de gloednieuwe WorldTour formatie. De klimmer was jarenlang een trouwe knecht van klassementtoppers als Alberto Contador, Lance Armstrong en Alexandre Vinokourov. In 2013 besloot hij voor eigen rekening te gaan rijden bij Cofidis en dat resulteerde in onder meer in een etappezege in de Ronde van Spanje en een 9e plaats in het eindklassement van de Ronde van Frankrijk. Vorige winter maakte hij de overstap naar Team Katusha Alpecin.

Navarro kende een moeilijker seizoen met heel wat blessureleed en is dan ook blij met zijn transfer: "Ik heb een moeilijk jaar gehad na mijn zware val tijdens de Giro. Nu ben ik weer 100% fit en klaar om te koersen. Ik geloof dat ik het team nog veel te bieden heb. In het verleden werkte ik voor veel toppers en ik hoop om dat nu ook voor Daniel Martin en Ben Hermans te doen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties