Philippe Gilbert is op training geslagen op de enige plek waar hij nog niet kon winnen: "Hier hoop ik ooit bij te staan"
Dante Bellon
| 0 reacties

Philippe Gilbert is op training geslagen in... San Remo: "Hier hoop ik ooit bij te staan"

Philippe Gilbert is op training geslagen op de enige plek waar hij nog niet kon winnen: "Hier hoop ik ooit bij te staan"
Foto: © photonews

Het zou toeval kunnen zijn, maar Philippe Gilbert is op training geslagen in... San Remo. Laat dat nu de enige plek zijn waar Gilbert nog niet kon winnen als het gaat om het lijstje met de grote vijf monumenten.

Volgend seizoen trekt de 37-jarige renner van Deceuninck-Quick Step naar Lotto-Soudal en is hij van plan om het laatste Monument dat nog op zijn palmares ontbreekt van tegen dan zijn ex-ploegmaat Julian Alaphilippe af te nemen. 

Op Twitter postte Gilbert een video waarop te zien is dat hij in San Remo aan het trainen is met andere renners. "Aan het rijden door deze fantastische oude spoorwegtunnel in San Remo. Hopelijk sta ik er binnenkort bij", voegde hij aan de video toe. Trainend in een tunnel waar vroeger een treinspoor door liep en nu volledig voor fietsers is. Lichtborden geven in de tunnel de voorbije winnaars aan. Misschien met binnenkort die van onze landgenoot bij.

De Grote Vijf zijn Milaan-Sanremo, Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Luik-Bastenaken-Luik en Ronde van Lombardije. Buiten de eerste heeft Gilbert de overige allemaal gewonnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties