Victor Campenaerts trekt opnieuw naar Namibië

Victor Campenaerts trekt opnieuw naar Namibië
Foto: © photonews

Het eerste deel van het seizoen gaat er voor Victor Campenaerts in 2020 gelijkaardig uitzien als in 2019. Toch wat zijn voorbereiding betreft. Er mag nu dan wel geen werelduurrecord op het programma staan, Campenaerts trekt opnieuw voor zes weken naar Namibië.

Dat meldt HLN. Campenaerts verbleef in 2019 al zes weken in Namibië, grotendeels om zich op de best mogelijke manier te kunnen voorbereiden op zijn werelduurrecordpoging. Ook met het oog op het wegseizoen leverde het volgens hem vruchten af. Daarom wordt er gekozen voor een herhaling van die aanpak.

GROOT DOEL DEZE KEER LATER

Campenaerts heeft reeds de goedkeuring gekregen van zijn nieuwe ploeg Team NTT om anderhalve maand in Afrika te verblijven. Het grote doel van Campenaerts ligt in 2020 wel later op het jaar. Dat moet de olympische tijdrit in Tokio worden.

Alleen is het nog niet helemaal zeker of Campenaerts daarnaartoe mag. Hij ligt in balans met Wout van Aert voor het tweede ticket. Remco Evenepoel lijkt als Europees kampioen tijdrijden zeker van zijn plek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties