Jonge Belg verlaat Cibel en gaat Teugels achterna
Simon Wauters
Simon Wauters
| 0 reacties

Jacob Relaes trekt naar Tarteletto-Isorex

Jonge Belg verlaat Cibel en gaat Teugels achterna

Jacob Relaes ruilt Cibel voor Tarteletto-Isorex. Relaes is een 23-jarige renner uit Zwijndrecht.

Cibel vroeg geen procontinentale licentie meer aan voor volgend seizoen, waarop veel renners te horen kregen dat ze mochten beschikken. Ook Lennert Teugels ruilde onlangs Cibel voor Tarteletto-Isorex.

“Relaes is een constante renner met tal van ereplaatsen”, vertelde Peter Bauwens op Instagram. “Hij is een harde werker en heeft alles over voor zijn ploegmaats. Beter kan ik het niet beschrijven. Hij hoort hier thuis.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSFERNIEUWS 2020 : Jacob Relaes wordt ploegmaat van Michael Van Staeyen en Enzo Wouters bij TARTELETTO- ISOREX. Antwerpenaar Relaes verlaat ook na Teugels en Marchand de Cibel ploeg nadat de meeste renners te horen kregen dat zijn huidige ploeg geen plaats meer heeft in het peloton volgend seizoen. Er werd geen licentie meer aangevraagd op Continentaal niveau. “Een constant renner met tal van ere-plaatsen, en een harde werker voor ploegmaten. Beter kan ik het niet beschrijven. De renner hoort thuis bij Tarteletto - Isorex” verklaarde Bauwens. Dit jaar eindigde Relaes vijfde in Belsele, Wingene , achtste in Puivelde en tal van ere-plaatsen in andere Belgische wedstrijden. Ondertussen is Jacob Relaes is de vijftiende renner die de taartjesploeg komt vervoegen voor 2020. #tarteletto #tartelettoisorex #tarteletto_isorex #high5 #isorex #zannata #zannatabikes

Een bericht gedeeld door Tarteletto - Isorex (@tartelettoisorex) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties