Twaalf personeelsleden (moeten) vertrekken bij Lotto Soudal
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 20 reacties

Reorganisatie bij Lotto leidt tot vertrek van twaalf personeelsleden

Twaalf personeelsleden (moeten) vertrekken bij Lotto Soudal
Foto: © photonews

Er wordt behoorlijk geschoven in de organisatie van Lotto Soudal. CEO John Lelangue zwaait er steeds meer de plak, met aan zijn zijde de heropgeviste Performance Manager Kevin De Weert. Voor sommige anderen is er om verscheidene redenen geen plaats meer.

Eerder werd al bekend dat Marc Sergeant voortaan zal fungeren als Senior Consultant in plaats van sportief manager te zijn. Ploegleider Herman Frison zal minder verantwoordelijkheid krijgen. Dat voorts Bart Leysen andere oorden opzocht, was ook al geweten.

Daar zijn inmiddels nog heel wat mensen bijgekomen. In totaal zijn nog eens twaalf personeelsleden ofwel opgestapt ofwel ontslagen. In elk geval ziet Lotto Soudal twee leden van de communicatiedienst, twee kinesitherapeuten, drie mecaniciens, twee dokters en twee verzorgers en een kok vertrekken.

NORMALE GANG VAN ZAKEN

"Het is een normale gang van zaken dat er wijzigingen zijn in het personeelsbestand van een wielerploeg", zegt John Lelangue aan Het Nieuwsblad. "Je moet mee evolueren met je tijd. Bij ons primeert niet het individu, maar de ploeg. En iedereen is vrij om te werken waar hij wil."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties