🎥 Sanne Cant gaat voluit voor tweede plaats: "Ik zou niet weten waarom er gespaard moet worden"

🎥 Sanne Cant gaat voluit voor tweede plaats: "Ik zou niet weten waarom er gespaard moet worden"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met Sanne Cant aan de start krijgt een organisator niet enkel de wereldkampioene, maar ook een veldrijdster die zich met zekerheid voor de volle honderd procent geeft. Waar anderen zich misschien spaarden met het oog op Koksijde, had zij daar absoluut geen boodschap aan.

Cant knokte in het slot nog hard voor de tweede plaats en die sleepte ze in de sprint ook in de wacht. "Ik denk dat er niet meer in zat. Ik ben er dus wel tevreden mee." Bij de start waren er wel wat probleempjes. "Ik miste mijn pedalen en geraakte ingesloten. Ambetant dat dat bij de start voorvalt, maar dat kan wel eens gebeuren."

Op halve kracht rijden was er alleszins niet bij. "Als je hier aan de start staat, geef je jezelf. Dat doe je voor de organisatoren en voor de mensen die komen kijken. Anders moet je niet starten. Ik zou niet weten waarom er gespaard moet worden. Ik ben 29 jaar. Als je je dan al moet sparen, kan je maar beter stoppen."

CROSS MET TOEKOMST

Cant vindt het wel een fijne ervaring, crossen in Wachtebeke. "Ik denk wel dat deze cross toekomst heeft. Dit is een mooie cross en er is ook behoorlijk wat publiek opgedaagd. Het is een heel mooi domein om een wedstrijd op te organiseren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties