🎥 Verdonschot schenkt haar team podiumplek in thuiscross: "De meeste mensen kijken alleen naar de uitslag"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Wachtebeke
| 14 reacties

Verdonschot heeft langverhoopte podiumplaats te pakken in Wachtebeke

🎥 Verdonschot schenkt haar team podiumplek in thuiscross: "De meeste mensen kijken alleen naar de uitslag"
Foto: © photonews

De Ambiancecross in Wachtebeke, dat is ook de wedstrijd van organisator Jurgen Mettepenningen. Dus is het nog dat beetje extra uitkijken naar de uitslagen bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Laura Verdonschot nam alvast haar verantwoordelijkheid met het behalen van een podiumplek.

Het werd een spannende strijd voor de tweede plaats met Cant en Arzuffi. "Sanne Cant was eraf in de voorlaatste ronde, maar Arzuffi maakten een foutje. Daardoor kon Sanne opnieuw de aansluiting maken. Ik denk dat ze anders niet was teruggekomen. Sanne is vaak de snelste van het pak. Ik denk dat het geen verrassing is dat zij nog de sprint van ons drie wint."

DE WEG NAAR DE TOP

Met haar derde plek zet Verdonschot zichzelf weer in de picture. "De start was al een paar keer dramatisch, waardoor er nog geen echte uitslag is uitgekomen. Laat ons hopen dat dit weg naar de top is. Het ligt niet aan mijn conditie. Ik heb al heel goede crossen gereden. De meeste mensen kijken alleen naar de uitslag. Het spijtige is dat de mensen nooit naar de cross kijken, maar naar de uitslag", lacht Verdonschot.

Aangezien het zowat een thuismatch is voor de ploeg is die eindnotering niet onbelangrijk. "Dat speelt natuurlijk allemaal mee. Koksijde is voor mij natuurlijk het belangrijkste. Vanaf ik in positie om het podium te halen, heb ik me vol gegeven om ook dat podium te halen. Ik denk dat je dat moet doen en het heeft resultaat opgeleverd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/09/2021 - 26/09/2021 WK
03/10/2021 Parijs-Roubaix
06/10/2021 Milaan-Turijn
09/10/2021 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties