Renners van Sven Nys rijden in 2021 niet meer met Telenet op de shirts

Renners van Sven Nys rijden in 2021 niet meer met Telenet op de shirts
Foto: © photonews

Er komt een grondige wijzigingen aan in het veldritlandschap: de ploeg van Sven Nys, in heel wat crossen in de breedte steeds goed vertegenwoordigd, zal in 2021 niet langer de naam van hoofdsponsor Telenet dragen. Telenet zal dan twaalf jaar sponsor geweest zijn in het veldrijden.

Telenet dook voor het eerst op als veldritploeg in 2009. Meer dan tien jaar was het niet weg te denken uit het veld. Zeker niet toen het in recente jaren de ploeg van sportieve baas Sven Nys ging sponsoren. Daar komt in 2021 een einde aan.

De stopzetting van de samenwerking werd aangekondigd in een persbericht. De overeenkomst met Sven Nys Cycling Team wordt niet verlengd. "Vanaf 2021 willen we een vernieuwende formule introduceren in de sponsoring voor ons team", verklaart Nys de beslissing.

ANDERE AANPAK

"Daarin willen we onder meer de mediarechten van het team en de renners op een andere manier gaan benaderen en onze activiteiten met teampartners anders aanpakken", klinkt het ook nog. "Een exclusief partnerschap met een telecom-en mediabedrijf past daarom niet langer in onze strategie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties