Advocaat van Nick Nuyens bevestigt beroep bij Arbeidshof: "Dat vinden wij niet normaal"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 61 reacties

Rudi Desmet vindt oordeel in nadeel van Nick Nuyens onevenwichtig

Advocaat van Nick Nuyens bevestigt beroep bij Arbeidshof: "Dat vinden wij niet normaal"
Foto: © photonews

De zaak rond het geschil tussen Nick Nuyens en Wout van Aert gaat gewoon door en zal nu volledig herbekeken worden door het Arbeidshof. Dat heeft Rudi Desmet, de advocaat van Nuyens, bevestigd. Desmet vindt dat de rechter in eerste aanleg een vreemde redenering volgde.

"Wij vinden dit een onevenwichtig vonnis. We gaan dan ook in het beroep bij het Arbeidshof in Antwerpen", kondigt Desmet aan bij Sporza. Wat is de reactie van Nick Nuyens juist? "Hij is ontgoocheld, verrast en terecht. Want dit is een vonnis waarbij mijn insziens de normale regels niet correct zijn toegepast."

ALLES DRAAIT ROND GETUIGENVERKLARING ALBERT

Daar hoort nog wel een extra woordje uitleg bij. "Bij een dringende reden ligt de lat altijd zeer hoog. In dit geval hebben we als enige element een getuigenverklaring van Niels Albert, die betwistbaar is. Hij zegt daarin dat hij nooit problemen heeft gehad met Wout van Aert. Terwijl hij binnen de ploeg zijn mening anders heeft meegedeeld." 

Dat heeft het kamp-Nuyens ook ruimschoots proberen aan te kaarten voor de rechtbank. "We leggen vier getuigenverklaringen voor die bevestigen dat Albert meldde dat hij een probleem had in de samenwerking met Van Aert. Toch wordt dat door de rechtbank als niet relevant beoordeeld. Dat vinden wij niet normaal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties