Niels Albert laat zich uit over Mathieu van der Poel: "De beste crosser ooit"

Nils Wens
| 53 reacties
Niels Albert laat zich uit over Mathieu van der Poel: "De beste crosser ooit"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Mathieu van der Poel is perfect aan het nieuwe veldritseizoen begonnen. Hij heeft al zeven wedstrijden gereden dit seizoen en hij heeft ze ook allemaal gewonnen. Niels Albert is onder de indruk.

Hij laat zich in Het Laatste Nieuws uit over de Nederlander. "Ik aarzel niet om te zeggen dat hij de beste crosser ooit is. Hij degradeert niet alleen zijn tegenstanders, maar hij overklast ze ook. Hij begon vorig weekend als vijfenveertigste renner, maar toch eindigt hij eerste."

Niels Albert vraagt zich af hoe het zou geweest zijn als hij tegen van der Poel moest rijden. "In tachtig tot negentig procent van de wedstrijden was hij waarschijnlijk de beste. Toch vraag ik mij af hoe het zou geweest zijn op een parcours dat mij het beste ligt zoals Koksijde of Oostmalle."

Iserbyt

Iserbyt was de man van het seizoen voor van der Poel kwam. Toch heeft ook hij het nu moeilijk. "Hij heeft zich misschien te veel beziggehouden van van der Poel. Hij wilde weerwerk bieden, maar waar is hij nu?", aldus Albert in Het Laatste Nieuws

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties