OFFICIEEL: Israel Cycling Academy haalt sensatie van het voorjaar binnen

Arjen T'Sjoen
| 2 reacties
OFFICIEEL: Israel Cycling Academy haalt sensatie van het voorjaar binnen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De nummer twee van de voorbije Parijs-Roubaix Nils Politt heeft een eindelijk een nieuwe ploeg. De Duitse krachtpatser gaan aan de slag bij Israel Cycling Academy.

De transfer van de Duitser hing al een tijdje in de lucht, maar is nu ook officieel. Nils Politt tekent voor een seizoen bij Israel Cycling Academy en zal de kopman worden in het voorjaar. In een persbericht reageerde hij over zijn transfer: "De omstandigheden de laatste maanden bij Team Katusha waren niet de beste omdat we niet wisten waar we aan toe waren. Ik ben heel blij dat ik volgend seizoen deel kan uitmaken van Israel Cycling Academy."

Manager Kjell Carlström hoopt in elk geval om potten te breken met Politt: "Hij bewees al dat hij kan meedoen om de prijzen tijdens de klassiekers. We zullen het team rond hem bouwen."

Klassiek team

Met de transfer van Nils Politt beschikt Israel Cycling Academy over een sterk team in het voorjaar. Mihkel Raim, Tom Van Asbroeck, Jenthe Biermans, André Greipel, Hugo Hofstetter en Mads Würtz Schmidt bewezen in het verleden al hun waarde tijdens die wedstrijden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties