Aernouts hoopt nog eens te verrassen: "Rang opschuiven zal moeilijk zijn gezien Mathieu van der Poel start"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Jim Aernouts droomt van nieuwe podiumplaats in Mol

Aernouts hoopt nog eens te verrassen: "Rang opschuiven zal moeilijk zijn gezien Mathieu van der Poel start"
Foto: © photonews

In Mol maken ze zich stilaan op voor de Zilvermeercross van komende zondag. Wie werd daar vorig jaar tweede? Ene Jim Aernouts. De veldrijder van Telenet hoopt op eenzelfde resultaat, al wordt dat geen evidentie met een sterker ogend deelnemersveld.

Zo tekenen onder andere Dieter Vanthourenhout en niemand minder dan Mathieu van der Poel present. Aernouts heeft wel al aardig wat vertrouwen getankt door eind oktober twee crossen te winnen in Slowakije. "Ik hoop opnieuw een podiumplaats te pakken in Mol", blikt Aernouts bij de organisatie vooruit.

STAP VOORUIT GEZET

"Een rang opschuiven in vergelijking met vorig jaar zal moeilijk worden, gezien ook Mathieu van der Poel er de start neemt. Mijn conditie is echter goed. Ik mag zeker niet klagen en vind dat ik toch weer een stap vooruit heb gezet", is Aernouts tot dusver tevreden over zijn seizoen.

Ik dubbel dit weekend en rijd dus zaterdag ook in Kortrijk. Ik laste eerder al een tiendaagse stage in na de Koppenbergcross. Vanaf nu werk ik in principe alle wedstrijden af. De Zilvermeercross in Mol ligt me wel, benieuwd hoe ik op het vernieuwde parcours zal presteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse
17/06/2021 - 20/06/2021 BK wielrennen
26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France

Nieuwste reacties