Van Aert terug meegenomen naar het moment van zijn val: "Het was precies alsof ik levend aan het verbranden was"
Redactie
| 4 reacties

Wout van Aert reageert in 'Het huis' op zijn val in Ronde van Frankrijk

Van Aert terug meegenomen naar het moment van zijn val: "Het was precies alsof ik levend aan het verbranden was"
Foto: © photonews

Vanaf nu kunnen de dagen afgeteld worden tot de comeback van Wout van Aert. Hij heeft alleszins al een hele weg afgelegd sinds die noodlottige dag in de Tour. In 'Het huis' bekijkt Van Aert de tv-beelden van zijn val en geeft hij zijn impressie.

De aflevering is dinsdagavond om 20u40 te bekijken op Eén. Er is wel al een trailer vrijgegeven. "We hebben beelden die met een dashcam gemaakt zijn vanop de ploegauto. Daarop zie je eigenlijk nog beter wat er gebeurt.", zegt Van Aert bij het bekijken van de tv-beelden. "Daarop zie je ook het stuk spier dat verdwenen is."

Hij benadrukt dat hij niet aan het spandoek, maar aan de haak van het nadarhek is blijven hangen. "Je kunt het aan mijn verwondingen zien. Het gat dat in mijn spier zit, is echt van een mes dat er doorgegaan is." Hij keek dus even naar zijn eigen open vleeswonde. "Ik had zoiets nog nooit gezien."

BLOEDHEET ASFALT

Bovendien moest hij nog een tijd blijjven liggen en dat deed ook geen deugd. "Het duurde in mijn beleving superlang eer de dokters en ambulance er waren. Ik lag op bloedheet asfalt en het was precies alsof ik levend aan het verbranden was. Dat duurde echt een eeuwigheid. Gevoelsmatig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties