Bennett ziet droom uitkomen bij Deceuninck-Quick.Step: "Ploeg waar ik poster van op mijn kamer had als kind"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Bennett had niet kunnen denken dat hij ooit bij Quick.Step zouu rijden

Bennett ziet droom uitkomen bij Deceuninck-Quick.Step: "Ploeg waar ik poster van op mijn kamer had als kind"
Foto: © photonews

Sam Bennett moet een gelukkig man zijn. Eindelijk komaf kunnen maken met al die beslommeringen rond zijn volgende werkgever. Het is Deceuninck-Quick.Step geworden en daar is niemand blijer mee dan de Ierse sprinter zelf.

"Ik ben verheugd om te tekenen bij Deceuninck-Quick.Step, de ploeg waar ik al een poster van op mijn kamer had hangen als kind. Ik had nooit gedacht dat ik goed genoeg zou worden om bij hen te tekenen", zegt Bennett in een reactie op zijn overstap. "Om te kunnen zeggen dat ik voor hen ga rijden, is een droom die werkelijkheid wordt."

MOTIVEREND

Zijn periode bij Bora-Hansgrohe komt zo aan zijn einde. Bennett, overigens geboren in Wervik, zal weer heel wat nieuwe ploegmaats leren kennen. "Ik kan niet wachten om te beginnen werken en koersen met de andere jongens. Het is ergens een angstaanjagende taak om voor dit team te koersen, maar het is ook motiverend."

Ook Shane Archibold gaat net als Bennett van Bora-Hansgrohe naar Deceuninck-Quick.Step. "Het is fantastisch om Shane erbij te hebben. Enkele jaren geleden kreeg hij niet veel kansen, het is dus speciaal om hier nu samen te belanden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties