Twee Zuid-Afrikaanse renners van Dimension Data krijgen geen contractverlenging richten zich op het mountainbiken in 2020
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Twee Zuid-Afrikaanse renners van Dimension Data richten zich op het mountainbiken in 2020

Twee Zuid-Afrikaanse renners van Dimension Data krijgen geen contractverlenging richten zich op het mountainbiken in 2020
Foto: © photonews

Na heel wat jaren bij MTN-Qhubeka/Dimension Data nemen Jaco Venter en Jacques Janse van Rensburg afscheid van het profpeloton. Beide renners gaan zich nu richten op een nieuwe discipline.

Een tijdje geleden kondigden Venter en van Rensburg al aan dat ze zich in 2020 zullen richten op het mountainbiken. In het verleden redden ze allebei al zware mountainbikewedstrijden en volgend jaar nemen ze die discipline dus opnieuw op.

De afgelopen jaren reed het duo als ploegmaats op de weg. Venter was voornamelijk een sprintloods en actief in het Vlaamse voorjaar en werd in 2009 en 2016 Zuid-Afrikaans kampioen op de weg. Jacques Janse van Rensburg was een klimmer die in 2015 Zuid-Afrikaans kampioen werd en in datzelfde jaar als vijfde eindigde in de Ronde van Oman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties