Klaar voor een nieuw topseizoen? Remco Evenepoel werkt zich een dag na het winnen van de Kristallen Fiets opnieuw in het zweet
Arjen T'Sjoen
| 3 reacties

Remco Evenepoel werkt zich een dag na het winnen van de Kristallen Fiets opnieuw in het zweet

Klaar voor een nieuw topseizoen? Remco Evenepoel werkt zich een dag na het winnen van de Kristallen Fiets opnieuw in het zweet
Foto: © photonews

Wat een indruk maakte de piepjonge Remco Evenepoel vorig seizoen. Hij kwam over van bij de junioren en won in zijn eerste jaar meteen onder meer de Clasica San Sebastian en de Baloise Belgium Tour. Evenepoel kreeg voor die knappe prestaties woensdagavond de Kristallen Fiets.

Een mooie bekroning dus meteen voor het 19-jarige toptalent, maar hij gaat zeker niet op zijn lauweren rusten nu. Remco Evenepoel werkte zich namelijk op donderdag weer keihard in het zweet in de Bakala Academy in Leuven. Hij ging daar een inspanningstest afleggen.

De renner van Deceuninck-Quick Step liet op Twitter weten: "Het was een goede testdag". De 19-jarige renner start zijn seizoen waarschijnlijk in de Argentijnse Vuelta a San Juan. Dat deed hij vorig seizoen ook en toen eindigde hij meteen als negende in het eindklassement en won hij de jongerentrui. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

30/01/2021 - 31/01/2021 WK Veldrijden
03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties