🎥 Voormalige Tourrivalen Contador en Schleck wagen zich nog eens aan een apart duel

Contador haalt het van Schleck in Like Ride a Pro in Shanghai

🎥 Voormalige Tourrivalen Contador en Schleck wagen zich nog eens aan een apart duel
Foto: © photonews

Alberto Contador en Andy Schleck waren een aantal jaar geleden elkaar belangrijkste concurrenten in de Ronde van Frankrijk. Hun actieve wielercarrière zit er voor allebei al even op, maar in Shanghai zijn ze toch nog eens met mekaar de strijd aangegaan.

In de grootste stad van China gaat immers Ride Like a Pro door, een promo-event voor de Giro. Als tweevoudig winnaar van de Giro draagt Alberto Contador een graag zijn steentje bij. Ook Andy Schleck, de man met wie hij meestal de strijd aanging in de Tour, is er van de partij.

Schleck won de Tour van 2010 nadat Contador uit de uitslag werd geschrapt. Contador heeft officieel twee Tourzeges op zijn naam staan. In het kader van Ride Like a Pro waagden de twee zich nog eens aan een duel, zij het op kleinere fietsjes dan hun koersfietsen van weleer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con posiblemente mi mayor rival en @letourdefrance Andy Schleck volvemos a la batalla, vaya luchas vivimos cara a cara!🤜🏻⚡️🤛🏻 With possibly my biggest rival in @letourdefrance Andy Schleck we go back to the battle, what fights we live face to face!🤜🏻⚡️🤛🏻 #comoniños #caraacara #grandesduelos

Een bericht gedeeld door Alberto Contador (@acontadoroficial) op

Contador plaatste het filmpje op zijn Instagramaccount en dat is lang geen toeval. De Spanjaard won immers de race.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties