Lampaert komt met anekdote over afvallingsrace tussen ploegmaats: "Keizer won finale tegen de Hulk van Heultje"

Keisse won afvallingsrace tussen ploegmaats van Deceuninck-Quick.Step

Lampaert komt met anekdote over afvallingsrace tussen ploegmaats: "Keizer won finale tegen de Hulk van Heultje"
Foto: © photonews

Dat de sfeer bij Deceuninck-Quick.Step wel goed zit, is algemeen geweten. Als we Yves Lampaert mogen geloven, zal dat ook volgend jaar zeker het geval zijn. Met één oude en twee nieuwe ploegmaats deed hij alvast een afvallingsrace op de piste.

Lampaert verklapt het op Instagram met een passende foto erbij. "Vorige week deden we een afvallingsrace op de piste. Natuurlijk moesten we een officiële podiumceremonie doen! Iljo Keisse deed zijn bijnaam van 'Keizer' eer aan en won de finale tegen 'de Hulk van Heultje' aka Stijn Steels."

Ook voor de troostprijs werd er nog gekoerst. "Ik won de kleine finale tegen 'de beer van Waregem', oftewel Bert Van Lerberghe. Nadien sprak hij dagenlang niet tegen mij", lacht Lampaert. Op de stage in Calpe zal er toch wel weer gesproken moeten worden. "Het echte werk komt er nu aan."

Lampaert en Keisse reden dit jaar al bij Deceuninck-Quick.Step, terwijl Steels uitwkam voor Roompot-Charles en Van Lerberghe de kleuren van Cofidis verdedigde. Vanaf 2020 komen Steels en Van Lerberghe ook voor The Wolfpack rijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5094 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties