🎥 Rohan Dennis toont nieuwe wereldkampioenentrui bij Ineos: "Droom van mij sinds ik prof werd"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Dennis ziet droom in vervulling gaan met overstap naar Ineos

🎥 Rohan Dennis toont nieuwe wereldkampioenentrui bij Ineos: "Droom van mij sinds ik prof werd"
Foto: © photonews

De kogel is eindelijk door de kerk: Rohan Dennis gaat voortaan bij Team Ineos rijden. Het zat er natuurlijk al een hele tijd aankomen, vooral omdat Dennis zelf toch wel een voorkeur had voor Ineos. De naam van de ploeg pronkt uiteraard op zijn nieuwe wereldkampioenentrui.

Toen Dennis naar een nieuwe wereldtitel tijdrijden vlamde in Yorkshire, had hij net zijn contract bij Bahrein verbroken. Een nieuwe ploeg had hij op dat moment nog niet. Nu het zeker is dat hij voor Ineos gaat koersen, hoort daar uiteraard een nieuwe trui bij.

Dat hij over de overstap op zich verheugd is, is een understatement. "Dit is een droom van mij sinds ik prof werd. Ik ben altijd een enorme fan van het team geweest. Het is altijd een doel van mij geweest om voor deze ploeg te rijden. Het is een enorme eer om die droom te kunnen waarmaken."

INNOVATIE

Dat tijdrijden voor zowel ploeg en renner erg belangrijk is, maakt dat het een succescombinatie moet worden. "Het is een ploeg die gelooft in innovatie, vooral in het tijdrijden, waar ik duidelijk een grote passie voor heb. Ik ken al veel van de jongens door gedurende de jaren met hen te spreken in het peloton. Er zijn dus al vrienschappen opgebouwd. Het zal wel belangrijk zijn om het hele team te leren kennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2021 - 07/08/2021 Ronde van Burgos
14/08/2021 - 05/09/2021 Vuelta
30/08/2021 - 05/09/2021 BinckBank Tour
31/08/2021 Clasica San Sebastian

Nieuwste reacties