Marcel Kittel is vader geworden: "Het leven is compleet veranderd"
Redactie
| 18 reacties

Marcel Kittel is vader van zoontje Lex

Marcel Kittel is vader geworden: "Het leven is compleet veranderd"
Foto: © photonews

Nadat hij stopte met wielrennen, liet Marcel Kittel al weten dat zijn aandacht nu grotendeels zou gaan naar het familiale. Hij had dan ook het geluk gevonden in de privésfeer met de zwangerschap van zijn vriendin Tess Von Piekartz. Inmiddels heeft de bevalling plaats gevonden.

Een week geleden is hun zoontje Lex in de wereld gebracht. Het is het eerste kindje voor het koppel. Moeder en zoon stellen het goed. Dat laat Kittel met veel plezier zien via een foto van het gezin op Instagram. Hij heeft het ook over de emoties die het teweeg brengt.

"Het leven is compleet veranderd sinds ons zoontje Lex geboren is. Ik ben blij dat ik nu versta waarom iedereen zegt dat een kind hebben je leven zo verandert. Gewoon naar hem kijken bezorgt me tranen in de ogen", zegt Marcel Kittel. "Ik ben trots op hem en op Tess. Zij is de sterkste vrouw die ik ken en zal de beste mogelijke moeder zijn voor Lex."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life has changed completely since a few days when our little boy Lex Kittel was born. He's made us feel so incredibly proud and happy that I understand now why everyone explained to us how much life will change with a child. He still brings tears of joy to our eyes when we just look at him. I'm proud of him and @tessvonpiekartz. She is the strongest woman I know and she will be the best mother for Lex. ❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Een bericht gedeeld door Marcel Kittel (@marcelkittel) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/04/2020 Dwars door Vlaanderen
05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix

Nieuwste reacties