Marcel Kittel is vader geworden: "Het leven is compleet veranderd"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 18 reacties

Marcel Kittel is vader van zoontje Lex

Marcel Kittel is vader geworden: "Het leven is compleet veranderd"
Foto: © photonews

Nadat hij stopte met wielrennen, liet Marcel Kittel al weten dat zijn aandacht nu grotendeels zou gaan naar het familiale. Hij had dan ook het geluk gevonden in de privésfeer met de zwangerschap van zijn vriendin Tess Von Piekartz. Inmiddels heeft de bevalling plaats gevonden.

Een week geleden is hun zoontje Lex in de wereld gebracht. Het is het eerste kindje voor het koppel. Moeder en zoon stellen het goed. Dat laat Kittel met veel plezier zien via een foto van het gezin op Instagram. Hij heeft het ook over de emoties die het teweeg brengt.

"Het leven is compleet veranderd sinds ons zoontje Lex geboren is. Ik ben blij dat ik nu versta waarom iedereen zegt dat een kind hebben je leven zo verandert. Gewoon naar hem kijken bezorgt me tranen in de ogen", zegt Marcel Kittel. "Ik ben trots op hem en op Tess. Zij is de sterkste vrouw die ik ken en zal de beste mogelijke moeder zijn voor Lex."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life has changed completely since a few days when our little boy Lex Kittel was born. He's made us feel so incredibly proud and happy that I understand now why everyone explained to us how much life will change with a child. He still brings tears of joy to our eyes when we just look at him. I'm proud of him and @tessvonpiekartz. She is the strongest woman I know and she will be the best mother for Lex. ❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Een bericht gedeeld door Marcel Kittel (@marcelkittel) op

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/01/2020 Nommay (FRA)
21/01/2020 - 26/01/2020 Tour Down Under
25/01/2020 Kasteelcross
26/01/2020 GP Adrie Van der Poel
01/02/2020 - 02/02/2020 WK

Nieuwste reacties