Roger De Vlaeminck stelt vriendin voor op de cross en krijgt lof voor zijn talent in andere sport

Roger De Vlaeminck stelt vriendin Peggy voor op de cross in Zonhoven

Roger De Vlaeminck stelt vriendin voor op de cross en krijgt lof voor zijn talent in andere sport
Foto: © photonews

Ook Roger De Vlaeminck was erbij op de cross in Zonhoven. In de VIP-tent werd hij vergezeld door zijn nieuwe vriendin Peggy. De relatie van de twee werd nog maar recent bekend. De ex-wielrenners glunderde alvast. Naast het wielrennen had hij vroeger overigens ook aanleg voor het voetbal.

In HLN On Tour gaan experts uit drie verschillende sporten langs op verschillende evenementen en ook de cross in Zonhoven stond op hun programma. Ze kwamen Roger De Vlaeminck tegen. "Verliefd op mijn 72ste: kun je dat geloven?" De Vlaeminck was in zijn nopjes. "Je moet eerlijk zijn: voor hetzelfde geld ben ik alleen op mijn leftijd, maar nu kom ik op mijn 72ste nog de vrouw van mijn leven tegen", had hij al aan de krant verteld.

Eén van de bezoekers aan de Superprestigecross was ex-voetballer Marc Degryse en die had nog een leuke anekdote mee. "Wist je dat Roger nog meegetraind heeft met mij bij Club Brugge? Hij was een goeie maat van Henk Houwaart en toen die trainer was, mocht hij in de winter af en toe meetrainen. Hij was geen slechte voetballer. Hij heeft nog in derde klasse gespeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties