Cameron Vandenbroucke herenigd met haar zus: "Hetzelfde 'sale caractère' van papa"

Cameron Vandenbroucke herenigd met haar zus: "Hetzelfde 'sale caractère' van papa"
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met de goedkeuring van vader Frank. Het had een opschrift kunnen zijn bij de foto die on line verscheen waar Cameron Vandenbroucke samen met haar zus op stond. Cameron reisde naar Italië om haar zus Margaux daar te verrassen, vlak voor die 18 zou worden.

"Het was drie jaar geleden dat ik mijn zus had gezien. Margaux wordt volgende week 18. Mamie en Sarah hadden een verrassingsetentje georganiseerd", legt Cameron uit in Het Laatste Nieuws. "Het was super om Margaux terug te zien. Ze was in shock toen ze me zag."

De zussen hadden steeds contact gehouden, ondanks dat ze nooit onder hetzelfde dak hebben gewoond. De emotionele reünie vertaalde zich in een waterval van tranen. Bij Margaux dan toch, niet zozeer bij Cameron. "Ze begon te huilen. Ik was ook emotioneel, maar ik ben niet het type dat snel weent. "

Ging het nadien ook over vader Frank? "Over papa hebben we niet gepraat, neen. Ik vind het niet moeilijk om over hem te praten, maar ik weet niet of dat bij Margaux ook zo is." Volgens Cameron is het wel te merken dat ze zussen zijn. "Papa zou blij geweest zijn als hij ons samen had gezien. We hebben dezelfde 'air', dezelfde blik in onze ogen. We hebben ook allebei het 'sale caractère' van papa", moet ze lachen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties