Tiesj Benoot kan nieuwe challenge wel smaken: "Zelfde gevoel van aan de universiteit"
Redactie
| 0 reacties

Tiesj Benoot gaat de uitdaging aan bij Sunweb

Tiesj Benoot kan nieuwe challenge wel smaken: "Zelfde gevoel van aan de universiteit"
Foto: © photonews

Voorlopig draagt hij nog in zwarte kledij omdat zijn contract bij Lotto nog niet afgelopen is, maar Tiesj Benoot voelt zich wel al volop Sunweb-lid. De keuze viel bewust op een nieuwe uitdaging en dus een nieuwe manier van werken. Benoot kan er wel mee om.

Benoot vertelde aan Sporza zijn bevindingen vanop de ploegvoorstelling van Sunweb. "Het zijn dagen waar je als sporter niet echt naar uitkijkt; Ik kijk er echt naar uit om binnenkort naar Spanje te vertrekken. Het is wel vlot georganiseerd. Omdat alles nieuw is, is het voor mij interessanter als anders."

'Challenge' is het codewoord bij Sunweb en dat geldt zeker voor Benoot. "Ik heb voor een nieuwe uitdaging gekozen. Ik heb er geen schrik van. Ik ben benieuwd naar mijn exacte programma. Dat wordt volgende week besproken. Ik vind het plezant dat ik iedereen moet leren kennen. Ik heb hetzelfde gevoel van toen ik aan de universiteit ging studeren."

VEEL OPVOLGING

Benoot heeft zeker al iets gemerkt van de wetenschappelijke benadering van Sunweb. "We hebben allemaal een logboek, bepaalde paramters moeten worden ingevuld. Er is redelijk veel opvolging. Ze zijn daar wel mee bezig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties