Van Wilder trekt al zeker in Sunweb-tenue naar Nokere Koerse: "Ik voel totaal geen druk"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Ilan Van Wilcer hoopt te kunnen groeien bij Sunweb

Van Wilder trekt al zeker in Sunweb-tenue naar Nokere Koerse: "Ik voel totaal geen druk"
Foto: © photonews

Op het Gala van de Flandrien viel Ilan Van Wilder nog in de prijzen als beste belofte. In 2020 rijdt hij niet langer tussen de beloften, maar wel tussen de grote mannen. Last van druk heeft hij hoegenaamd niet. In zijn eerste profjaar is het vooral kwestie van progressie te maken.

Bij Sporza schetst Van Wilder zijn verwachtingen voor het komende seizoen. "Ik denk dat ik rustig ga moeten groeien, mij amuseren en ervaring opdoen. Ik zit in een heel jonge ploeg, maar ook wel met wat jongens die ervaring hebben. Ik denk wel dat dit een goede omgeving is om te groeien."

Ik bekijk het nog altijd als een beloftejaar 

Ilan Van Wilder

Wilde Van Wilder bewust naar het buitenland? "Ik heb dat niet bewust opgezocht. Ik heb de pro's en de contra's een beetje naast elkaar gelegd. Dan kwam ik uit bij Sunweb. Ik heb totaal geen druk. Ik bekijk het eigenlijk nog altijd als een beloftejaar, het is wel grappig. Het is echt een jaartje om te leren." 

Zijn overstap kwam er vooral omdat Sunweb meer focust op het rondewerk. Gaan we hem dan maar zelden aan het werk zien op de Belgische wegen? "Ik ga Nokere Koerse al rijden als eerste Belgische wedstrijd, maar verder weet ik het zelf nog niet." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties