Michael Vanthourenhout geraakt fit voor Hotondcross: "Ronse ligt Mathieu ook wel"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Vanthourenhout kan na het overslaan van Zonhoven wel starten in Ronse

Michael Vanthourenhout geraakt fit voor Hotondcross: "Ronse ligt Mathieu ook wel"
Foto: © photonews

Het vorige weekend moest Michael Vanthourenhout het stellen zonder wedstrijd wegens de stage in Spanje en een onvoorziene handblessure. In Ronse staat hij wel aan de start. Dat is een cross die op zijn lijf geschreven is. Hetzelfde geldt echter voor ene Mathieu van der Poel.

In een bericht van Hotondcross-organisator Golazo vertelt Vanthourenhout hoe hij zijn blessure heeft opgelopen. "Een putje niet gezien en ik ging over de kop. Het eerste wat je als renner dan doet, is je handen zetten. Omdat ik geen handschoenen droeg, lag mijn hand helemaal open. Uit voorzorg ben ik daarom niet gestart in Zonhoven."

INTERVALWEDSTRIJD

In Ronse mogen ze Vanthourenhout wel verwelkomen. "Van alle klassementscrossen is Ronse misschien wel diegene die mij het beste ligt. Zo'n intervalwedstrijd met veel hoogteverschil in korte klimmetjes, dat heb ik graag", blikt de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal enthousiast vooruit.

Er moet dus wel één en ander mogelijk zijn, al start Mathieu van der Poel ook nu weer als grote favoriet. "Ronse ligt Mathieu ook wel. Nu ja, welke wedstrijd ligt er hem niet? Ik probeer zo lang mogelijk in zijn spoor te blijven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/08/2020 - 20/09/2020 Tour de France
27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro

Nieuwste reacties