📷 Wietse Bosmans stelt shirt eenmansploeg voor en komt in Overijse al aan de start
Dante Bellon
| 0 reacties

Wietse Bosmans stelt shirt eenmansploeg voor en komt in Overijse al aan de start

📷 Wietse Bosmans stelt shirt eenmansploeg voor en komt in Overijse al aan de start
Foto: © SC

In navolging van de Belgische wielerploegen heeft ook Wietse Bosmans zijn tenue voorgesteld om in het veld aan de slag te gaan. Bosmans treedt namelijk aan in het eenmansteam SportIT-Isorex.

Vrijdag stond de officiële voorstelling van Wietse Bosmans' eenmansploeg op het programma. De 27-jarige renner zal uitkomen voor SportIT-Isorex en zal dit weekend voor het eerst aantreden in de cross van Overijse.

De Belg reeg bij de jeugd de overwinningen aan elkaar, maar kon bij de profs nog niet ontploffen. De Kempenaar kreeg in 2014 te maken met de ziekte van Lyme. Dat zorgde er onder andere mee voor dat Bosmans nooit zijn oude niveau haalde.

Het contract bij Creafin, waar ook Tim Merlier rijdt, werd niet verlengd en dus moest Bosmans op zoek naar sponsors. Wies Jaspers, CEO van een marketingbureau, hielp de veldrijder in zijn zoektocht. "Het talent dat Wietse heeft, mag niet verloren gaan. Ik geloof in hem en dit project."

Ook Bosmans zelf is tevreden. "Ik wil Wies Jaspers heel hard bedanken. Dit geeft mij het nodige vertrouwen voor het seizoen. Te beginnen morgen in Overijse. Hopelijk kan ik dan mijn sponsors in de kijker zetten en gepast bedanken", vertelde Bosmans aan Sporza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
20/10/2020 - 08/11/2020 Vuelta
24/10/2020 Cyclocross Ruddervoorde
25/10/2020 Parijs-Roubaix
31/10/2020 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties