🎥 Docu over Wanty-Gobert in de Tour dit jaar nog op het scherm met uitspraak van Van der Schueren als titel

🎥 Docu over Wanty-Gobert in de Tour dit jaar nog op het scherm met uitspraak van Van der Schueren als titel
Foto: © photonews

Wanty-Gobert was één van de ploegen die attractief koerste in de Ronde van Frankrijk van 2019. Hilaire Van der Schueren zal zeker trots geweest zijn op wat zijn manschappen daar brachten. Dat zal mogelijk ook naar voren komen in een docu over de ploeg.

Hilaire Van der Schueren had zich eens een uitspraak laten ontlokken die wellicht nog anderen uit de wielerwereld al minstens één keer in de mond genomen hebben: "De Tour is de Tour." Moeilijker moest dat niet zijn om een titel te vinden voor een docu over de prestaties van Wanty-Gobert in de Tour van 2019.

Een hele Tour lang werden de belevenissen van Wanty-Gobert ook achter de schermen gevolgd. Het was een sterke Tour met vooral Xandro Meurisse die een goede beurt maakte, door eerst mee te dingen voor de bolletjestrui en ook goed standhield toen het echt bergop ging.

Het leverde Meurisse een 21ste plaats in de eindrangschikking op. Eén ploegmaat eindigde nog hoger: Guillaume Martin bereikte Parijs als 12de, net buiten de top tien. Op zondag 22 december zal deze docu om 19u25 uitgezonden worden op La Deux.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties