Jesse Vandenbulcke ontmoet wereldsterren: "Froome is een heel vriendelijke man"

Jesse Vandenbulcke heeft gezellig onderonsje met Rafael Nadal en Chris Froome

Jesse Vandenbulcke ontmoet wereldsterren: "Froome is een heel vriendelijke man"
Foto: © photonews

In het truitje van Doltcini-Van Eyck veroverde Jesse Vandenbulcke de nationale titel op de weg. Nadien volgde een terugkeer naar de Lotto Soudal Ladies en zo komt ze toch weer in een andere wereld terecht. Op stage in Mallorca kwam ze Christopher Froome en toptennisser Rafael Nadal tegen.

Vandenbulcke trainde immers in de Rafael Nadal Academy. "Julie Van de Velde en ik moesten 2 keer een krachtsessie doen in de fitnesszaal. Telkens was Nadal daar ook aan het trainen", vertelt de Belgisch kampioene aan Sporza. "We vonden het wat raar om een foto te vragen, maar de tweede keer dat ik hem zag, ben ik toch maar met hem op de foto gegaan. Nadal was heel vriendelijk."

KWARTIER GEBABBELD MET FROOME

Ook in de luchthaven kwam ze een bekende sporter tegen: viervoudig Tourwinnaar Froome. "Ik stond in de rij en zag dat Chris Froome op 2 meter van mij stond. Ik twijfelde om hem aan te spreken, maar waagde het toch. Ik heb uiteindelijk een kwartier met hem gebabbeld."

Over wat ging dat gesprek dan juist? "Over de koers, maar ook over kinderen. Het feit dat we allebei ouder zijn, maakte het gesprek makkelijker. Froome is een heel vriendelijke man."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5080 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties