Winnaar Brussels Universities Cyclocross krijgt bijzondere prijs
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Winnaar cross Brussel krijgt stage in klimaatkamer VUB cadeau

Winnaar Brussels Universities Cyclocross krijgt bijzondere prijs
Foto: © photonews

De Brussels Universities Cyclocross werd vorig jaar voor het allereerst georganiseerd, op de terreinen van de VUB. Ook dit jaar maakt de wedstrijd deel uit van het DVV-klassement. Voor de winnaars worden er enkele bijzondere prijzen voorzien.

In 2019 won Mathieu van der Poel zoals verwacht de eerste Brussels Universities Cyclocross. Op 5 januari 2020 staat de tweede editie op het programma. De winnaar en winnares bij de mannen en vrouwen krijgen elk als beloning een hoogtestage in de VUB klimaatkamer met begeleiding van het Brussels Labo voor Inspanning en Topsport.

Ook aan de jeugdcategorieën is er gedacht. De winnaars van de beloftenkoers en de wedstrijd bij dames en heren junioren krijgen elk een jaar gratis studeren aangeboden met begeleiding binnen het topsport-en studieprogramma van de VUB.

STUDENTEN GRATIS NAAR DE CROSS

Men doet er ook alles aan om de omgeving volop te betrekken bij de cross. Organisator Golazo en titelsponsor DVV Verzekeringen stimuleren alle studenten, alumni en personeelsleden om mee te genieten en bieden hen een gratis ticket aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties