22-jarige Belg na dit seizoen einde contract bij Lotto-Soudal: "veronderstel dat ploeg rekening zal houden met de situatie"
Bart Vandenbussche
Bart Vandenbussche
| 0 reacties

Stan Dewulf hoopt zich later op het seizoen nog te kunnen tonen

22-jarige Belg na dit seizoen einde contract bij Lotto-Soudal: "veronderstel dat ploeg rekening zal houden met de situatie"
Foto: © photonews

Stan Dewulf is aan zijn tweede seizoen bezig bij Lotto-Soudal. Al kon hij dit jaar nog niet koersen.

De 22-jarige Belg wist al van voor corona toesloeg, dat hij een kruis moest maken over zijn voorjaar. “Eind oktober werd ik in het Gentse aangereden door een oud vrouwtje, hoewel ik duidelijk voorrang had”, vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

“Ik liep een frictieletsel op aan de buitenkant van mijn kniegewricht. De pijn verdween maar niet en uiteindelijk moest ik onder het mes. Twee of drie weken later kende ik dan weer een terugval.”

“De timing was verre van ideaal, want mijn favoriete voorjaarskoersen gingen aan mijn neus voorbij. Sinds eind februari kan ik opnieuw volop trainen, maar nu ligt het seizoen dus stil.”

Het contract van Dewulf loopt na dit seizoen af bij Lotto-Soudal. “Ik veronderstel dat de ploeg rekening zal houden met de situatie. Vorig jaar deed ik het toch niet onaardig als neoprof. En normaal gezien zal ik nog genoeg kansen krijgen om mij te tonen dit seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

18/04/2021 Amstel Gold Race
21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandi√ę
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop

Nieuwste reacties