Virtuele Ronde van Vlaanderen komt dichterbij en Nederlander heeft verrassend plan: "Ik wil van Aert zo veel mogelijk helpen"
Nils Wens
| 0 reacties

Virtuele Ronde van Vlaanderen komt dichterbij en Mike Teunissen heeft verrassend plan: "Ik wil van Aert zo veel mogelijk helpen"

Virtuele Ronde van Vlaanderen komt dichterbij en Nederlander heeft verrassend plan: "Ik wil van Aert zo veel mogelijk helpen"
Foto: © photonews

Zondag staat de virtuele Ronde van Vlaanderen op het programma. Van Aert, Evenepoel, Stuyven, Van Avermaet, Naesen, Lampaert, Wellens, De Gendt, Bettiol, Teunissen, Matthews, Roche en Stybar zullen het tegen elkaar opnemen.

Het is uiteraard uitkijken naar de Belgen, maar met Bettiol, Teunissen, Matthews, Roche en Stybar doen er enkele opvallende outsiders mee. Alle renners lijken voor eigen succes te gaan, maar Teunissen denkt er anders over.

Teunissen is namelijk een ploegmaat van van Aert bij Jumbo-Visma. Hij wil de Belg dan ook helpen zondag. "We zijn met z’n tweeën, dus ik kan hem misschien op bepaalde momenten helpen", aldus de Nederlander bij Sporza

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

08/05/2021 - 30/05/2021 Giro
30/05/2021 - 06/06/2021 Critérium du Dauphiné
05/06/2021 Dwars door het Hageland
06/06/2021 - 13/06/2021 Tour du Suisse

Nieuwste reacties