Eindelijk eens een sprankeltje hoop voor CCC: Van Avermaet tilt dan ook niet zwaar aan uitstel UCI

Eindelijk eens een sprankeltje hoop voor CCC: Van Avermaet tilt dan ook niet zwaar aan uitstel UCI
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Min of meer weten de renners wel welk schema er zal opgesteld worden voor het najaar, maar het zou toch fijn zijn om daaromtrent snel enige duidelijkheid te krijgen. Ook voor Greg Van Avermaet. Al zit die er niet mee in dat de officialisering van de kalender een week werd uitgesteld.

Van Avermaet is nu wel met andere dingen bezig. Of zijn ploeg kan overleven bijvoorbeeld. Sinds het uitbreken van de coronacrisis, werd snel duidelijk dat CCC er slecht voor stond. Voor het eerst valt er nu wat goed nieuws te rapen.

OPSTEKER

De schoenenwinkels in Polen mogen opnieuw open gaan. Uiteraard is dat een opsteker voor een schoenenfabrikant als CCC. Ook de beurskoers van het bedrijf lijkt er goed op te reageren. Dan ga je niet klagen dat je een week langer moet wachten op de UCI-kalender.

"Het komt nu niet aan op die extra week", zegt Van Avermaet aan Het Nieuwsblad. "Eenmaal het kan, hoop ik zo veel mogelijk zo veilig mogelijk te koersen. We zien volgende week wel wanneer die Ronde van Vlaanderen precies valt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties