Gegadigden melden zich al voor Froome: één ploeg wil wel erg ver gaan voor viervoudig Tourwinnaar

Gegadigden melden zich al voor Froome: één ploeg wil wel erg ver gaan voor viervoudig Tourwinnaar
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sinds bekendgeraakte dat Christopher Froome zou spelen met het idee om Ineos te verlaten, was het te denken dat er wel voldoende belangstelling voor hem zou zijn. Die is er zeker en vast vanwege Movistar en Israel Start-Up Nation. Vooral die laatste ploeg wil hem al te graag binnenhalen.

De twee ploegen worden ook bij de kanshebbers genoemd om Froome te strikken. Movistar bevestigde alvast de interesse voor Froome, die er de leemte qua kopmannen voor grote ronden zou kunnen opvullen na het vertrek van Quitana en Landa.

Bij Movistar hebben ze wel nog Valverde en Mas, bij Israel Start-Up Nation hebben ze nog helemaal geen echte topper voor het groterondewerk en daar hebben ze wel grote ambities. Aan Sport5 laat investeerder Sylvan Adams weten bereid te zijn om diep in de buidel te tasten voor Christopher Froome.

FROOME ALS UITHANGBORD VAN FUSIEPLOEG?

Israel Start-Up Nation zou de Brit zien als het mogelijk grote uithangbord van de ploeg. Indien zijn komst afgerond kan worden, zou er wel één van de huidige dertig renners bij Israel Start-Up Nation moeten vertrekken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties