🎥 Opvolging is al verzekerd: Keukeleire junior klopt senior op de piste

🎥 Opvolging is al verzekerd: Keukeleire junior klopt senior op de piste
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nog even geen officiële wielerwedstrijd in zicht, maar Jens Keukeleire amuseert zich nog altijd kostelijk op de fiets. Dat is ook in grote mate te danken aan zijn gezin. Met zijn zoontje Lou ging hij al eens koersen op de piste.

Vader en zoon maakten er een koersje van één ronde van. "Papa, niet te snel", riep Lou zijn vader toe. Maar de jonge Lou kent toch ook al de kneepjes van het vak om de binnenkant van de piste op te zoeken. Tot drie keer toe kon hij een kloofje slaan.

Op het einde kwam het tot een fotofinish tussen Lou en Jens. De profwielrenner stak nog even zijn neus aan het venster, maar Lou kwam toch als eerste over de streep. Afgaande op het geluid mogen we concluderen dat ook zijn mama daar heel blij mee was. Al durven we te vermoeden dat Jens toch nog ietsje meer had kunnen doen.

Maar het belangrijkste van al: de familie Keukeleire heeft er weer een heerlijke fietsuitstap op zitten. In maart postte Jens Keukeleire al een filmpje op Instagram waaruit bleek dat hij met zijn echtgenote en met de kindjes was gaan fietsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties