'Kandidaat-overnemer gevonden voor ploeg van Greg Van Avermaet'

'Kandidaat-overnemer gevonden voor ploeg van Greg Van Avermaet'
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Greg Van Avermaet heeft het net als iedereen bij CCC al zwaar te verduren gekregen, met al die zorgen rond de toekomst van de ploeg. CCC stopt volgend seizoen immers met sponsoren. Jim Ochowicz is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor en er zou een bepaald bedrijf interesse tonen.

Met zijn connecties gaat Ochowicz in de eerste plaats wellicht op zoek naar een overnemer in het Amerikaanse circuit. Daar komt ook het bedrijf vandaan dat volgens La Gazzetto dello Sport interesse toont om de ploeg volgend jaar te sponsoren. De Italiaanse krant meent dat een akkoord met het bedrijf Rally tot de mogelijkheden behoort.

VAN PROCONTINENTAAL NAAR DE WORLDTOUR?

Het gezondheidsbedrijf staat voorlopig in voor de hoofdsponsoring van het Rally Cycling Team, een procontinentale ploeg dat bestaat uit allemaal renners uit Noord-Amerika. Er ligt nu een gelegenheid voor Rally om ook op het hoogste niveau van het wielrennen te sponsoren.

De keuze voor een fietsleverancier kan wel nog een moeilijke kwestie zijn tijdens de onderhandelingen, want bij CCC doen ze beroep op Giant-fietsen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties