Lampaert en Lefevere op zelfde golflengte: contractverlenging in de maak
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Yves Lampaert wellicht één jaar langer bij Deceuninck-Quick.Step

Lampaert en Lefevere op zelfde golflengte: contractverlenging in de maak
Foto: © photonews

Bij Deceuninck-Quick.Step willen ze graag hun beste renners houden en daar hoort Yves Lampaert zeker bij. Het ziet er steeds meer naar uit dat de renner en ploeg er wel uit zullen geraken. Lampaert stevent af op een contractverlenging.

Dat meldt Het Nieuwsblad. "Ik zit bij Deceuninck-Quick.Step op mijn juiste plek", weet Lampaert te vertellen. Ook in dat geval moet er natuurlijk een nieuwe deal bereikt worden. "Het ziet er goed uit. Omdat einde 2021 de contracten eindigen van de hoofdsponsors, gaan we voor een verlenging van één jaar met optie."

TEKENEN IN SAN PELLEGRINO

Het hoeft dus niet lang meer te duren vooraleer alles officieel gemaakt kan worden. "Hopelijk kan ik tijdens de hoogtestage begin juli in San Pellegrino de besprekingen met een handtekening afronden." Ook Patrick Lefevere ziet het wel in orde komen. "Het gaat de goede richting uit."

De doelstelling van de CEO van Deceuninck-Quick.Step is om zijn huidige ploeg grotendeels samen te houden. "Ik wil in de eerste plaats houden wat ik heb en kijk pas daarna naar aanwervingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties