Deceuninck-Quick.Step laat Belgische anciens voor één jaar bijtekenen

Deceuninck-Quick.Step laat Belgische anciens voor één jaar bijtekenen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Deceuninck-Quick.Step blijft beroep doen op de mannen met de ervaring. Het heeft dan ook een akkoord bereikt met Iljo Keisse en Dries Devenyns voor volgend seizoen. Ze blijven allebei één jaar langer bij Deceuninck-Quick.Step.

Keisse is al 37, Devenyns viert binnen enkele weken zijn 37ste verjaardag. Ze zijn dus niet meer bij de jongste actieve wielrenners, maar wel nog van goudwaarde voor hun team. "Dries heeft geweldige dingen gedaan voor de lockdown. En Iljo blijft zijn rol haast foutloos vervullen", weet Patrick Lefevere. "Ik wilde niet dat ze moesten wachten tot oktober of september met de stress van nog geen contract te hebben."

Dries Devenyns heeft alvast wat hij wilde. "Ik zat te hopen op deze contractverlenging. Ik ben blij dat we zo snel tot een akkoord gekomen zijn. Ik ben al een beetje ouder, maar ik voel me fysiek nog goed. Ik kijk uit naar een extra jaar bij Deceuninck-Quick.Step."

Iljo Keisse zal volgend jaar beginnen aan zijn twaalfde seizoen bij dezelfde ploeg. "Er zijn er niet veel die dat kunnen zeggen. Het is een mooi gebaar van Patrick Lefevere om mij de kans te geven een nieuwe overeenkomst te tekenen na deze bizarre periode. Mijn droom is om te blijven koersen tot mijn 40ste verjaardag, op 21 december 2022."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties