Renners kunnen in virtuele Tour de France gebruik maken van 'boosters': 15 seconden gewicht verlagen of zelfs 10 seconden onzichtbaar zijn voor de andere renners
Nils Wens
| 3 reacties

De renners kunnen in de virtuele Tour de France gebruik maken van boosters

Renners kunnen in virtuele Tour de France gebruik maken van 'boosters': 15 seconden gewicht verlagen of zelfs 10 seconden onzichtbaar zijn voor de andere renners
Foto: © photonews

De komende 3 weekends zullen de renners het beste van zichzelf kunnen geven in de virtuele Tour de France. Ze moeten goed voorbereid zijn, want ze kunnen gebruik maken van enkele speciale 'boosters'.

In de virtuele Tour de France zullen de renners gebruik kunnen maken van Power Ups of boosters. Die kunnen ze tijdens een etappe verzamelen. Sporza heeft de vijf Power Ups op een rijtje gezet: AERO, DRAFT, BREAKAWAY, LIGHTWEIGHT en INVISIBILITY. 

Bij AERO kan een renner 15 seconden aerodynamischer fietsen. DRAFT wil dan weer zeggen dat een renner een halve minuut lang het gevoel heeft dat hij in een slipstream aan het rijden is. Bij BREAKAWAY kunnen andere renners tien seconden lang niet profiteren van het zog van de renner die deze booster heeft gekregen. 

LIGHTWEIGHT en INVISIBILITY zijn twee speciale boosters. Zo zal een renner met LIGHTWEIGHT zijn gewicht gedurende 15 seconden met 9,5 kilogram verlagen. Bij INVISIBILITY is een renner dan weer 10 seconden lang onzichtbaar. De virtuele Tour de France belooft dus voor heel wat spektakel te zorgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/08/2020 - 04/08/2020 Ronde van Occitanië
03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
03/08/2020 Gran Trittico Lombardo
05/08/2020 Milaan-Turijn
06/08/2020 Mont Ventoux Dénivelé

Nieuwste reacties