Movistar-renners krijgen kleurrijke look: in Strade Bianche in een door fans geselecteerd shirt voor het goede doel

Movistar-renners krijgen kleurrijke look: in Strade Bianche in een door fans geselecteerd shirt voor het goede doel
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De shirts van Movistar hebben de voorbije jaren al wat wijzigingen ondergaan. Van het groene logo dat centraal stond ging het naar een lichtblauwe outfit en voor Valverde moest er gezien zijn wereldtitel nog iets speciaals gecreeërd worden. Ook is er iets speciaals op komst voor de Strade Bianche.

In deze eendagskoers op 1 augustus zal Movistar aantreden in een outfit waar niet naast zal kunnen gekeken worden. Het bovenste gedeelte van het shirt zal grotendeels blauw zijn. Het onderste gedeelte van het shirt is wel erg flashy met zowel groene, gele, rode, roze als paarse stukken.

Het shirt is ontworpen door Loris Gobbi. Alé, een partner van Movistar, had hem aangeduid om verschillende shirts voor de ploeg te ontwerpen. De fans konden dan online stemmen uitbrengen om te bepalen wat het juist zou worden.

OPBRENGSTEN NAAR RODE KRUIS

Het is allemaal voor het goede doel. Op een veiling zal er op tien zulke shirts geboden kunnen worden en alle inkomsten gaan naar het Spaanse Rode Kruis. Ook zullen renners en rensters van Movistar op 1 augustus een grotendeels witte helm dragen, met ook weer onderaan flashy kleuren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties